Contact en Algemene Voorwaarden

Paul Williams

IJsselstein, The Netherlands

info@paul-williams-design.com

KvK nr: 59972874

Algemene Voorwaarden:
Deze voorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van de Paul-Williams-Design.com service en website. Door het bezoeken van de Paul-Williams-Design.com website accepteert u, en ga akkoord met de inhoud van deze Algemene Voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om de Algemene Voorwaarden op ieder moment te wijzigen en het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren alvorens te bestellen. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. 


Algemene voorwaarden 
Door het plaatsen van een bestelling via onze website (www.paul-Williams-Design.com), bied je aan om een ??product op en onder voorbehoud van de aankoop van de volgende bepalingen en voorwaarden. Alle bestellingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en bevestiging van de prijs van de bestelling. 
Dispatch kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid en eventuele garanties of garantie gegeven aangaande levertijden zijn onder voorbehoud van eventuele vertragingen als gevolg van vertragingen van de post of overmacht waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn .. 
Met het oog op een contract met Paul-Williams-Design.com moet u ouder zijn dan 18 jaar. Paul-Williams-Design.com behoudt zich het recht voor om een verzoek van u te weigeren. Als uw bestelling is geaccepteerd zullen wij u op de hoogte door email.Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat alle gegevens die u ons verstrekt waar en juist zijn, en dat u een geautoriseerde gebruiker bent van de bankpas, of bankrekening die u gebruikt voor het plaatsen van uw bestelling en dat er voldoende financiële middelen zijn om de kosten van de goederen te dekken. De kosten van internationale producten en diensten kan fluctueren. Alle geadverteerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 


ons contract 
Wanneer u een bestelling plaatst, krijgt u een bevestiging e-mail met de bevestiging na ontvangst van uw bestelling. Deze e-mail zal alleen een bevestiging en zal geen aanvaarding van uw bestelling. Paul-Williams-Design.com behoudt zich het recht voor om te accepteren of dit aanbod voor het verwerken van de bestelling te weigeren. Een overeenkomst tussen ons voor de aankoop van de goederen zal niet worden gevormd totdat uw betaling door ons is goedgekeurd, zijn de prijzen gecontroleerd, en de bestelling is verwerkt en verzonden. Een tweede e-mail wordt gestuurd ter bevestiging van deze regelingen. 
Prijs en beschikbaarheid 
Terwijl we proberen ervoor te zorgen dat alle gegevens, beschrijvingen en prijzen die op deze website worden weergegeven, zijn accuraat, kunnen er fouten optreden. Als we een fout ontdekken in de prijs van de goederen die u hebt besteld zullen wij u zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte en geven u de mogelijkheid om uw bestelling te bevestigen tegen de correcte prijs of deze te annuleren. Als we niet in staat om contact met u zullen wij de bestelling als geannuleerd. Indien u annuleert en u al betaald voor de goederen, krijgt u een terugbetaling te ontvangen. Indien van toepassing, de prijzen zijn exclusief BTW. Verzendkosten in rekening gebracht in aanvulling; dergelijke extra kosten worden duidelijk weergegeven voor zover van toepassing en is opgenomen in de 'Grand Total'. 
De website kan typografische fouten of andere fouten of onjuistheden bevatten en is mogelijk niet volledig of actueel zijn. Daarom behouden wij ons het recht voor om eventuele fouten, onjuistheden of omissies te corrigeren en te allen tijde te wijzigen of te actualiseren informatie zonder voorafgaande kennisgeving. Wij behouden ons het recht om te weigeren om bestellingen die u plaatst op basis van informatie op de website dat er fouten of onnauwkeurigheden, waaronder kan bevatten vervullen, maar niet beperkt tot, fouten, onvolkomenheden of out-of-date informatie over prijzen, verzending, betalingsvoorwaarden, of terugkeer beleid.

Fair Aankoop Beleid 
Op Paul-Williams-Design.com, Het is niet in ons business model om items in grote hoeveelheden te verkopen aan andere retailers. Wij behouden ons het recht om te weigeren of eventuele bestellingen die wij vermoeden zijn dan de eisen voor een individuele of club arrangement te annuleren. Als u vragen hebt over dit onderwerp, of wilt u met ons contact op voor het maken van een grote aankoop, dan kunt u gebruik maken van Mail om ons te contacteren 


Specificaties van het product en de Geschiktheid 
- Gepubliceerd productdetails, specificaties en geschiktheid informatie is de beste beschikbaar op het moment. Paul-Williams-Design.com is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegeven adviezen over de geschiktheid (of anderszins) van een onderdeel / s nodig voor de reparatie van een item worden gehouden. Als u een item dat een ongeschikte omschrijving product heeft besteld zullen we dit verhelpen door u een restitutie op de terugkeer van het item. Zie onze Retourneren en restitutie pagina voor details. 
- Paul-Williams-Design.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade veroorzaakt door het aanbrengen van een onderdeel worden gehouden. 
- Zorg ervoor dat u uw garantie voorwaarden hebben gelezen voordat u een onderdeel installeren of anderszins repareren voorwerp. Paul-Williams-Design.com kan niet aansprakelijk worden gesteld als het item is beschadigd of uw garantie vervalt. Sommige fabrikant garanties kunnen worden op voorwaarde dat je een gekwalificeerde technicus cyclus gebruiken. 


Beschikbaarheid / Geschatte leveringstijden 
- Wij doen ons best om de beschikbaarheid van alle geadverteerde producten te garanderen en streven ernaar om alle onderdelen van de zending te leveren binnen de genoteerde tijd. Als er een vertraging is, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen via e-mail en zal het product zodra het beschikbaar is, worden verzonden. Als u meerdere artikelen heeft besteld kunnen ze afzonderlijk aankomen. 
- Paul-Williams-Design.com is niet aansprakelijk voor enige vertraging in de levering van de bestelde producten. We zullen ons best doen om alle bestellingen verzonden zo snel mogelijk. Je hebt het recht om vertraagde bestellingen op eender welk moment te annuleren, contacteer ons met uw ordernummer. 
- Af en toe vinden we onszelf met een item terug te trekken, omdat het overbodig is geworden. Als u een bestelling heeft geplaatst voor een item dat is achterhaald zullen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte en bieden u een alternatief als er een beschikbaar is. 


Betaling 
Gebruik e-mail om contact op te nemen over betalingswijze 

Het kan nodig zijn om de prijzen aan te passen in het geval van een prijsverhoging door de fabrikant. Klanten hebben recht op restitutie als dit niet acceptabel blijkt. 

- Als er een probleem is in de aanvoer, uw betaling zal zo snel mogelijk worden terugbetaald. De restitutie kan een paar dagen duren om zichtbaar te zijn als beschikbare middelen op uw rekening, afhankelijk van de betalingsvoorziening. 
- Het kan nodig zijn om de invoerrechten en belasting te betalen wanneer je Paul-Williams-Design.com produkt uw land bereikt. Deze en alle extra kosten voor inklaring zijn uw verantwoordelijkheid. 


Toepasselijk recht
Paul-Williams-Design.com Algemene Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met Nederlands recht. Geschillen die in verband met deze voorwaarden zijn onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse rechtbanken 


annuleringen 
Bestellingen kunnen worden geannuleerd op elk moment voordat ze worden bereid door ons team, gewoon contact met ons op via mail en volg de stappen voor een terugbetaling. Als het item al is verzonden, dan zie ons retourbeleid. 
Onder de consumentenbescherming (afstandsverkoop) 2000 hebt u het recht uw bestelling te annuleren schriftelijk (behalve voor producten op maat) zeven werkdagen die begint met de dag na de dag waarop de consument de goederen ontvangt. Zie retourbeleid voor begeleiding inzake methode en de kosten van terugkeer. 
(terug naar boven) 

Retourneren 
U heeft het recht uw bestelling te annuleren en terug te keren uw item binnen de genoteerde tijd frame. Gelieve ons te verwittigen via e-mail . U moet het item terug te keren naar ons binnen 7 dagen na aankoop van het nieuwe item. Betaling van verzendkosten voor de terugkeer van het item is uw verantwoordelijkheid. Paul-Williams-Design.com biedt een zeer behulpzaam en zorgeloos retourbeleid, immers, we zijn hier om u te helpen !. 


Reviews en Reacties 
We moedigen u aan om reviews, commentaren en product vragen achterlaten op onze website. We regelmatig deze inhoud te controleren en we behouden ons het recht te verwijderen, af te wijzen of te wijzigen op elk gewenst moment. Bij het indienen van informatie op onze website als een beoordeling, product vraag of de klant commentaar je begrijpt dat wat je hebt opgegeven is niet auteursrechtelijk beschermd en je toelaat haar verschijning op de Paul-Williams-Design.com website. 


aansprakelijkheid 
Wij zijn niet aansprakelijk voor incidentele schade of gevolgschade of kosten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, schade aan eigendommen, gederfde inkomsten, winst, economische of commerciële verliezen en derden claims. 
We zullen ons best doen om alle bestellingen zo snel verzonden als mogelijk te krijgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vertraging in de levering van de bestelde producten. Je hebt het recht om vertraagde bestellingen op eender welk moment te annuleren en een terugbetaling voor de post die wordt verzonden. 
Deze garantie heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.